Hill's kenniswebinar nier

Welkom bij deze Hill's training voor AniCura klinieken over de nutrionele ondersteuning van nierpatiënten.
Bekijk hieronder direct de online training (circa 15 minuten), of ga naar YouTube.

Heeft u het webinar bekeken?
Dan is het tijd voor de online kennistest (zie ' Kennistest & certificaat' in het menu bovenaan), waarbij u na afronding een persoonlijk Hill's certificaat kunt aanvragen.Webinars Sylvie Daminet

Prof. Dr. Daminet heeft een bijzondere interesse voor de endocrinologie en de nefrologie van de gezelschapsdieren. Ze is gewezen voorzitter van de ‘European Society of Veterinary Endocrinology’ en hoofd van de ‘Speciality of Internal Medicine of ECVIM’. Sylvie Daminet is (mede-)auteur van meer dan een 200-tal publicaties in internationale en nationale tijdschriften. En ook als spreker is ze zeer actief! In onderstaande video's deelt ze haar kennis over chronische nierziektes bij honden en katten.

Hieronder kunt de preview van de webinars bekijken. Login of registreer op VetTube en voeg de video toe aan uw winkelwagen door te klikken op 'Kopen'. Vervolgens kunt u met de promocode HILLS-ANICURA (let op, geen voucher) de video's gratis bekijken op VetTube. Bij een nieuwe registratie op VetTube ontvangt u eenmalig een verificatiemail voor uw account. NIets ontvangen? Kijk dan in de 'Spam' map in uw inbox.

Chronische nierziekte bij kat en hond: diagnose

Chronische nierziekte bij kat en hond: behandelingKennistest & certificaat

Handige downloads

Nog meer kennis opdoen over nieraandoeningen? Download hieronder onze documentatie: van klinisch bewijs tot detailers.


Klinisch onderzoek

k/d detailer

Uitleg nieraandoeningen

EAT technologie