We willen jou en je huisdier graag wat beter leren kennen!

Vul hiervoor onderstaand formulier in. En we hebben ook een extra voordeel voor jou: wanneer je ervoor kiest om de nieuwsbrief te ontvangen dan krijg je €7,50 korting op je volgende aankoop.

Weet je het niet precies? Vul dan een inschatting in.

Er zijn een aantal fouten die gecorrigeerd moeten worden.


Geavanceerde voeding voor honden en katten van alle leeftijden

Hill's Vet Essentials biedt je hond of kat 5 essentiële gezondheidsvoordelen als beste basis voor een mooi leven. Zodat jij met je huisdier van het nu kunt genieten.

Elk Vet Essentials product heeft 5 essentiële voordelen specifiek voor de levensfase of behoefte van je huisdier. Deze voordelen variëren per product.


Vet Essentials producten voor katten

Ontdek nu alle Hill's Vet Essentials producten voor katten:
◾ Kitten: speciaal voor kittens tot 12 maanden.
◾ Adult: volledig voer voor volwassen katten.
◾ No Grain: samengesteld zonder graan of gluten.
◾ Dental Health: met broktechnologie voor het gebit.
◾ Neutered: speciaal voor gecastreerde of gesteriliseerde katten.
◾ ActivBiome+: ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering.

Vet Essentials producten voor honden

Ontdek nu alle Hill's Vet Essentials producten voor honden:
◾ Puppy: speciaal voor pups tot 12 maanden.
◾ Adult: volledig voer voor volwassen honden.
◾ No Grain: samengesteld zonder graan of gluten.
◾ Dental Health: met broktechnologie voor het gebit.
◾ Neutered: speciaal voor gecastreerde of gesteriliseerde honden.
◾ ActivBiome+: ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering.
◾ Calm & Healthy: om evenwichtig gedrag te bevorderen bij kleine honden.Een mooi begin van een lange vriendschap

Hoe zorg je goed voor je nieuwe hond? Wij zijn er om je te helpen. Van een artikel over puppytaal begrijpen tot tips voor het introduceren van een halsband en lijn: zo maken jullie samen een perfecte start.


Het beste puppyvoer begint met kennis

Puppy's hebben specifieke voedingsbehoeften. Zo ondersteunen eiwitten de spiergroei en zorgt een hoger calciumgehalte ervoor dat het skelet zich goed kan ontwikkelen.

Maar ook bijvoorbeeld de rasgrootte maakt een verschil, daarom hebben we Vet Essentials puppyvoer in de varianten Small & Mini, Medium en Large Breed. Ons puppyvoer is getest door de experts. De puppy's in ons Pet Nutrition Center!Een perfecte start samen

Hoe zorg je goed voor je nieuwe kat? Wij zijn er om je te helpen. Van een artikel over kattenbaktraining tot een checklist met dingen die je in huis moet halen: zo maken jullie samen een perfecte start.


Het beste kittenvoer begint met kennis

Kittenvoer bevat bijvoorbeeld meer eiwitten, mineralen en calorieën, aangezien kittens over het algemeen actiever zijn dan volwassen katten.

Als je jouw kitten verschillende texturen kunt aanbieden, wordt haar maaltijd pas echt onweerstaanbaar. Daarom biedt Hill’s zowel droogvoer als natvoer voor je kitten.Deel jouw Hill's Vet Essentials moment!

Het is voor veel huisdieren het moment om elke dag weer naar uit te kijken: voedertijd! Het geritsel van de verpakking, het geluid van de brokjes...en dat levert vaak de leukste foto's op. We zijn erg benieuwd! Deel jouw foto's met ons op Facebook of Instagram - en misschien zie je jouw hond of kat terug op ons account.


Valt Vet Essentials in de smaak?

Help andere huisdiereigenaren en Hill's, door een review te schrijven over onze voeding. We zijn erg benieuwd of Vet Essentials in de smaak valt bij jouw hond of kat!