Probeer Hill’s Vet Essentials voeding voor je viervoeter met 3 keer korting

Welkom bij Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit. Wij willen je graag feliciteren met je nieuwe gezinslid en we zijn heel blij dat we deel uitmaken van dit avontuur als huisdiereigenaar. Koop nu Hill’s voeding voor jouw pup of kitten bij je dierenartspraktijk en ontvang tot 3 keer korting.Korting op grootverpakking puppyvoer (€10) of kittenvoer (€7,50)

Koop een grootverpakking Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit Puppyvoer of Kittenvoer bij je dierenartspraktijk en krijg €10 (bij puppyvoer) of €7,50 (bij kittenvoer) van je aankoopbedrag terugbetaald. Hill’s vergoedt eenmalig €10 of €7,50 bij aankoop van één van de volgende verpakkingen:
◾ Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit Puppy Small & Mini (7kg)
◾ Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit Puppy Medium (8kg)
◾ Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit Puppy Large Breed (7kg en 14kg)
◾ Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit Kitten (3 kg)

Zorg ervoor dat je bij je dierenartspraktijk vraagt naar een aankoopbewijs van de voeding. Na de aankoop van je voeding kun je €10 (bij puppyvoer) of €7,50 (bij kittenvoer) terugbetaald krijgen door het cashbackformulier in te vullen. Klik hieronder om naar het cashbackformulier en de actievoorwaarden te gaan.

50% korting op natvoer voor puppy of kitten

Koop Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit Puppy of Kitten natvoer bij je dierenartspraktijk en krijg 50% van je aankoopbedrag terugbetaald. Hill’s vergoedt eenmalig 50% van maximaal 12 blikken of maaltijdzakjes:
◾ Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit Puppy natvoer (met kip)
◾ Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit Kitten natvoer (met kip)

Zorg ervoor dat je bij je dierenartspraktijk vraagt naar een aankoopbewijs van de voeding. Na de aankoop van je voeding kun je 50% van je aankoopbedrag op je natvoer voor puppy of kitten terugbetaald krijgen door het cashbackformulier in te vullen. Klik hieronder om naar het cashbackformulier en de actievoorwaarden te gaan.

25% korting op droogvoer voor volwassen honden of katten

Koop een verpakking Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit voeding voor volwassen honden of katten bij je dierenartspraktijk en krijg 25% van je aankoopbedrag terugbetaald. Hill’s vergoedt
eenmalig 25% van het aankoopbedrag van één van de volgende varianten (geldig op
droogvoer in alle zakformaten):
◾ Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit +Weight hondenvoer (Small & Mini, Medium, Large Breed) of kattenvoer
◾ Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit +Dental hondenvoer (Small & Mini, Medium & Large Breed) of kattenvoer
◾ Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit +Digestion hondenvoer (Small & Mini, Medium, Large Breed) of kattenvoer
◾ Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit +Calm hondenvoer
◾ Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit Adult hondenvoer (Small & Mini, Medium, Large Breed) of kattenvoer
◾ Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit No Grain hondenvoer of kattenvoer

Zorg ervoor dat je bij je dierenartspraktijk vraagt naar een aankoopbewijs van de voeding. Na de aankoop van je voeding kun je 25% van je aankoopbedrag op je zak droogvoer voor volwassen honden of katten terugbetaald krijgen door het cashbackformulier in te vullen. Klik hieronder om naar het cashbackformulier en de actievoorwaarden te gaan.

Geavanceerde voeding voor honden en katten van alle leeftijden

Hill's Vet Essentials biedt je hond of kat 5 essentiële gezondheidsvoordelen als beste basis voor een mooi leven. Zodat jij met je huisdier van het nu kunt genieten.

Elk Vet Essentials product heeft 5 essentiële voordelen specifiek voor de levensfase of behoefte van je huisdier. Deze voordelen variëren per product.


Vet Essentials producten voor katten

Ontdek nu alle Hill's Vet Essentials producten voor katten:

Kitten: Ondersteunt een gezond immuunsysteem met antioxidanten en bevordert een gezonde spijsvertering met ActivBiome+ technologie.
Adult: Ondersteunt de gezondheid van je kat proactief met een geavanceerde samenstelling die in de essentiële voedingsbehoeften van je kat voorziet.
No Grain: Gemaakt met ingrediënten die geen granen of gluten bevatten, ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering, gezonde spieren en een gezonde huid en vacht.
+Dental: Vermindert tandplak en tandsteen met onze klinisch bewezen broktechnologie voor het gebit, om de tanden en het tandvlees gezond te houden.
+Weight: Helpt katten hun ideale gewicht te bereiken en te behouden na de castratie of sterilisatie met onze klinisch bewezen technologie voor gewichtscontrole.
+Digestion: Voedt het darmmicrobioom van je kat met de ActivBiome+ technologie, waarvan klinisch is bewezen dat het een gezonde spijsvertering ondersteunt en het algemeen welzijn bevordert.
+Senior Health: Helpt je kat gezond ouder worden met een unieke anti-verouderingstechnologie voor ondersteuning van de hersenfunctie en de vitaliteit en ter bevordering van de kwaliteit van leven.

Vet Essentials producten voor honden

Ontdek nu alle Hill's Vet Essentials producten voor honden:

Puppy: Ondersteunt een gezond immuunsysteem met antioxidanten en bevordert een gezonde spijsvertering met ActivBiome+ technologie.
Adult: Ondersteunt de gezondheid van je hond proactief met een geavanceerde samenstelling die in de essentiële voedingsbehoeften van je hond voorziet.
No Grain: Gemaakt met ingrediënten die geen granen of gluten bevatten, ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering, gezonde spieren en een gezonde huid en vacht.
+Dental: Vermindert tandplak en tandsteen met onze klinisch bewezen broktechnologie voor het gebit, om de tanden en het tandvlees gezond te houden.
+Weight: Helpt honden hun ideale gewicht te bereiken en te behouden na de castratie of sterilisatie met onze klinisch bewezen technologie voor gewichtscontrole.
+Digestion: Voedt het darmmicrobioom van je hond met de ActivBiome+ technologie, waarvan klinisch is bewezen dat het een gezonde spijsvertering ondersteunt en het algemeen welzijn bevordert.
+Calm: Ondersteunt het emotionele evenwicht bij stressvolle situaties met gehydrolyseerd melkeiwit, een klinisch bewezen kalmerend ingrediënt. Verkrijgbaar voor kleine rassen.
+Senior Health: Helpt je hond gezond ouder worden met een unieke anti-verouderingstechnologie voor ondersteuning van de hersenfunctie en de vitaliteit en ter bevordering van de kwaliteit van leven.Een mooi begin van een lange vriendschap

Hoe zorg je goed voor je nieuwe hond? Wij zijn er om je te helpen. Van een artikel over puppytaal begrijpen tot tips voor het introduceren van een halsband en lijn: zo maken jullie samen een perfecte start.


Het beste puppyvoer begint met kennis

Puppy's hebben specifieke voedingsbehoeften. Zo ondersteunen eiwitten de spiergroei en zorgt een hoger calciumgehalte ervoor dat het skelet zich goed kan ontwikkelen.

Maar ook bijvoorbeeld de rasgrootte maakt een verschil, daarom hebben we Vet Essentials puppyvoer in de varianten Small & Mini, Medium en Large Breed. Ons puppyvoer is getest door de experts. De puppy's in ons Pet Nutrition Center!Een perfecte start samen

Hoe zorg je goed voor je nieuwe kat? Wij zijn er om je te helpen. Van een artikel over kattenbaktraining tot een checklist met dingen die je in huis moet halen: zo maken jullie samen een perfecte start.


Het beste kittenvoer begint met kennis

Kittenvoer bevat bijvoorbeeld meer eiwitten, mineralen en calorieën, aangezien kittens over het algemeen actiever zijn dan volwassen katten.

Als je jouw kitten verschillende texturen kunt aanbieden, wordt haar maaltijd pas echt onweerstaanbaar. Daarom biedt Hill’s zowel droogvoer als natvoer voor je kitten.Deel jouw Hill's Vet Essentials moment!

Het is voor veel huisdieren het moment om elke dag weer naar uit te kijken: voedertijd! Het geritsel van de verpakking, het geluid van de brokjes...en dat levert vaak de leukste foto's op. We zijn erg benieuwd! Deel jouw foto's met ons op Facebook of Instagram - en misschien zie je jouw hond of kat terug op ons account.


Valt Vet Essentials in de smaak?

Help andere huisdiereigenaren en Hill's, door een review te schrijven over onze voeding. We zijn erg benieuwd of Vet Essentials in de smaak valt bij jouw hond of kat!