Mission Forever Friend: helpt u ons asieldieren een tweede kans te geven?

Ook dit jaar (1 april t/m 30 april 2023) steunt Hill's honden en katten in asielen met Mission Forever Friend! Als kliniek kunt u op meerdere manieren asieldieren steunen:

1. Gebruik onze social media bundel en roep huisdiereigenaren op een foto van hun huisdier te delen met de tag @hillspetbe.
Dit kan zowel op Facebook als Instagram! Voor elke foto doneren wij een maaltijd 💕 PS. vergeet ook niet om zelf een foto te delen!

2. Ga in de maand april actief aan de slag met Quick Reco
- we doneren namelijk voor elke aanbeveling een maaltijd.

3. Attendeer mensen in uw kliniek op Mission Forever Friend, door onze materialen (posters etc.) een mooie plek te geven. Uw Hill's contactpersoon kan u hier alles over vertellen!

Het doel dit jaar is om 200.000 maaltijden te doneren!Quick Reco & MFF

Ook dit jaar koppelen we onze (vernieuwde) tool Quick Reco aan Mission Forever Friend. Zo kunt u met een voedingsaanbeveling in de maand april (1 april t/m 30 april) ook nog eens een maaltijd aan asieldieren doneren. Een win-win situatie!Over Mission Forever Friend

De honden en katten in het asiel hebben een speciaal plekje in ons hart. Daarom organiseren we elk jaar #MissionForeverFriend!
Met uw hulp tijdens deze actie kunnen we asieldieren voorzien van kwalitatieve voeding, zij verdienen een tweede kans om een vriend voor het leven te vinden. Zo hebben we vorig jaar 150.000 maaltijden gedoneerd aan dieren in het asiel. Ons doel dit jaar is om 200.000 maaltijden te doneren. Actieperiode: 1 april t/m 30 april 2023.

En wie weet ondersteunen we ook het dierenasiel bij u in de buurt. Benieuwd welke asielen we in België helpen?


Wist u dat...

- 30 verschillende Hill's landen meedoen aan Mission Forever Friend in Europa?
- We in België aan 10 asielen de maaltijden doneren?
- U dit jaar ook kunt meehelpen met een Quick Reco aanbeveling? 1 aanbeveling = 1 maaltijd